Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Strukoviny |
Šošovica, 1 bobkový list, 5 guličiek celého čierneho korenia, soľ, 2 lyžice oleja, 3 lyžice hladkej múky, mlieko, cukor, ocot
Šošovicu uvaríme s bobkovým listom, čiernym korením a soľou do mäkka. Z oleja, múky a mlieka urobíme zápražku, vlejeme do šošovice a krátko povaríme. Prívarok musí byť hustý. Ochutíme cukrom a soľou na príjemnú sladkokyslú chuť. Podávame s opečenou klobáskou, kúskom mäsa alebo volským okom a chlebom.
Možno pripraviť aj so smotanou, ja robím so zápražkou, niekedy použijem zátrepku.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Hrozně moooc dobrý papáníčko, milovala jsem ho,jenomže teď ho nesmím. Dala bych kdyby to šlo 10bodů.