Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Studená kuchyňa | |
Čas prípravy: 5 minút | |
Počet porcií (kusov): 4 |
2 ks Hermelínu
40 g masla
6 PL petržlenovej vňate
mleté čierne korenie ( podľa chuti )
2 PL sekaných orechov
sladká mletá paprika ( podľa chuti )
Hermelín rozkrojíme na polovice. Vydlabeme a vydlabaný syr dobre premiešame s maslom. Pridáme petržlenovú vňať, orechy a koreniny. Znovu dobre premiešame.
Touto zmesou naplníme vydlabaný Hermelín.
Môžeme hneď podávať alebo dáme do chladničky.
Podávame s namasteným chlebom alebo žemľou.
Autor: Mary007 (Maria Halajova) | |
Dátum vloženia: |
7 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ďaakujem
+1
Dakujem
+5
plněný hermelín je moc dobrý +1
Ďakijem za pochvalu.
Ahoj,určite je aj takto dobré ale unás cesnak len dusené alebo varené možem podávat .Ani já nemožem jest surovy cesnak lebo ma páli.ja cesnak strasne mám rada kde len mozem vsade dám .
Toto je super recept my do tohomdavame este cesnak a nechame par dni odlezat