Viac ako  4 000  receptov

Ľúta omeleta s bryndzou a bez múky - rychlovka

Ľúta omeleta s bryndzou a bez múky - rychlovka
nahoru
Ľúta omeleta s bryndzou a bez múky - rychlovka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá
Čas prípravy Čas prípravy: 5min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1

Suroviny:

20g pravej ovčej bryndze - môže byť aj viac
3 vajcia
3PL mlieka
soľ
trošku prepusteného masla Ghee alebo iného tuku
trochu nastrúhaného ľubovoľného syra-nemusí byť

Postup

Bryndzu rozmiešame v mlieku, zašľaháme do nej vajcia a vylejeme na panvicu, v ktorej sme najprv zohriali tuk. Osolíme. Zakryté pečieme asi 2-3min. Otočíme a posypeme nastrúhanym syrom. Pečieme uz asi len 1min. Prelozime na tanier.

Dobrú chuť!

Poznámka

Postup na Ghee- prepustené maslo je tu: http://www.toprecepty.sk/recept/1353-ghee-prepuste...

Autor Autor: (Erika)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Ľúta omeleta s bryndzou a bez múky - rychlovka"

autor: Svetlana
vložené: 09. 10. 2010 22:38:50  nahlásiť  reagovať
 

...ďakuje za vysvetlenie...naozaj mi toto slovo nehovorilo absolutne absolutne nič...smajlik

autor: ercicka
vložené: 08. 10. 2010 10:48:41  nahlásiť  reagovať
 

baby ja som to slovo chcela najst v nejakom slovniku, ale zabudla som ta to. Ale v podstate so znamena velmi silny. Ako uz vybusna pisala, tak ked to vezmeme tak cerstvo vyrobeny syr ma urcitu aromu a chut... ked ho nechame velmi vyzriet, tak sa ta aroma a chut zvyrazni, niekedy az moc a potom sa da nazvat ako ľúta smajlik smajliksmajliksmajlik A prava ovcia bryndza ma svoju typicku aromu, dost silnu smajlik

autor: vybusna
vložené: 08. 10. 2010 08:11:25  nahlásiť  reagovať
 

svetlana....vies..ona erika je sida velkasmajlik....luta je nas rodinny vyraz...pouzivame ho ked chceme povedat,ze je nejaky mliecny vyrobok prezrety....ze uz ma taku naozaj vyraznu chut....ked je prezrety syr, alebo bryndza

autor: Svetlana
vložené: 07. 10. 2010 11:21:22  nahlásiť  reagovať
 

...tak to je bezva nápad smajliksmajliksmajlik...brynzu miluju...Eri, co to je "ľúta"????smajlik

autor: ercicka
vložené: 07. 10. 2010 09:39:53  nahlásiť  reagovať
 

Ja som sa do tej bryndze zamilovala teraz v lete, nikdy pred tym som ju nejedla. Vzdy som jedla len tu z obchodu, ta je pancovana kravskym mliekom a velmi mi nechuti.

autor: cathleen
vložené: 07. 10. 2010 07:24:11  nahlásiť  reagovať
 

smajlik Děláš chutě! Předvčírem jsme koupili váženou ovčí brynzu, chutná jinak, než ta balíčkovanásmajlikMám ji moc ráda, snad vyzkouším i tyhle tvé omelety.smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz