Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ryby |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
2 pláty pangasa, 1 rožok, mlieko na namočenie pečiva, korenie na ryby, 1PL olivového oleja, čierne korenie, soľ podľa chuti, 1 vajíčko, hrsť ovsených vločiek, 1PL pšeničných klíčkov,kôpor, trocha strúhanky,syr
Najprv si namočíme pečivo do mlieka.Pangase rozmixujeme,alebo jemne nasekáme na drobno.Pridáme vymačkaný rožok,vajce, korenie na ryby,čierne korenie a soľ podľa chuti, olivový olej a ovsenné vločky s kličkami. Všetko zamiešame.Keby bola zmes riedká,môžeme pridať strúhanku. Pred koncom položíme na každú porciu úzký prúžok tvrdého syra. Piekla som túto zmes v miskách na zapekanie,ale aj ako muffinky v silikonových košičkoch.Výhodou je,že fašírky zostanú vo vnútri šťavnaté a nič nevytečie von.
Ako príloha sú vhodné zemiaky + zeleninový šalát.
PS.: Pridaním rôzných byliniek,alebo syra bude mať táto fašírka takmer vždy inú chuť.
![]() |
Autor: Osmma |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Určitě vyzkouším+1