Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Predjedlá | |
Čas prípravy: 15 min | |
Počet porcií (kusov): 2 |
0,5l mlieka
500 gr husacia pečeň /foie gras/
200 gr husacia masť
Marhuľové chutney:
marhule, tamarind, zázvor, vínny ocot, klinčeky, chilli papričky... ( chutney si pripravujem ako zaváraninu vo vačšom preto neuvádzam presnú gramáž).
Medová dijonska horčica a marhuľové chutney
Husaciu pečeň necháme odležať v mlieku na chlade 12 hodín. V menšom kastróliku roztopíme husaciu masť a pečeň v celku na nej opražíme. Opečenú nakrájame na plátky a servírujeme s horčicou a chutney. Podávame s bielym chlebom.
Autor: Moshe (Moshe -Norbert Otter) | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ja nie som zaťažená na košer potraviny, to bola len malá poodotázočka. Zaujímam sa len o židovské tradície a kuchyňu ako takú. Viem že majú aj taniere a misy jednoducho riad na mliečne veci a mäso, preto som sa pýtala.
Po prve nepisal som ze je koser. Po druhe je to len mocene v mlieku. Po tretie pise sa ze sa nesmie jest maso a mlieko spolu v tom pripade to nie je koser.
Ahoj, len sa chcem spýtať, tento receptík nie je košer,že? Alebo sa mýlim pokiaľ ide o vnútornosti a mlieko?
Neznám větší lahůdku. Nikdy se mi nepřejí.M
Neskutočne skvelá delikatesa+3gratulujem
Dakujem a rovnako aj nádherne chutila.
+ nádhera