Viac ako  4 000  receptov

Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney

Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney
nahoru
Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Predjedlá
Čas prípravy Čas prípravy: 15 min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2

Suroviny:

0,5l mlieka
500 gr husacia pečeň /foie gras/
200 gr husacia masť
Marhuľové chutney:
marhule, tamarind, zázvor, vínny ocot, klinčeky, chilli papričky... ( chutney si pripravujem ako zaváraninu vo vačšom preto neuvádzam presnú gramáž).
Medová dijonska horčica a marhuľové chutney

Postup

Husaciu pečeň necháme odležať v mlieku na chlade 12 hodín. V menšom kastróliku roztopíme husaciu masť a pečeň v celku na nej opražíme. Opečenú nakrájame na plátky a servírujeme s horčicou a chutney. Podávame s bielym chlebom.

Autor Autor: (Moshe -Norbert Otter)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Foie gras s medovou dijonskou horčicou a marhuľovým chutney"

autor: jarasima (neregistrovaný/á)
vložené: 04. 01. 2011 12:51:19  nahlásiť  reagovať
 

Ja nie som zaťažená na košer potraviny, to bola len malá poodotázočka.smajlik Zaujímam sa len o židovské tradície a kuchyňu ako takú. Viem že majú aj taniere a misy jednoducho riad na mliečne veci a mäso, preto som sa pýtala. smajlik

autor: Moshe
vložené: 03. 01. 2011 15:44:19  nahlásiť  reagovať
 

Po prve nepisal som ze je koser. Po druhe je to len mocene v mlieku. Po tretie pise sa ze sa nesmie jest maso a mlieko spolu v tom pripade to nie je koser.smajlik

autor: jarasima@pobox.sk (neregistrovaný/á)
vložené: 03. 01. 2011 12:10:38  nahlásiť  reagovať
 

Ahoj, len sa chcem spýtať, tento receptík nie je košer,že? Alebo sa mýlim pokiaľ ide o vnútornosti a mlieko? smajlik

autor: Marynka
vložené: 26. 11. 2010 17:21:15  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajliksmajlik Neznám větší lahůdku. Nikdy se mi nepřejí.M

vložené: 19. 11. 2010 05:05:59  nahlásiť  reagovať
 

Neskutočne skvelá delikatesasmajlik+3smajlikgratulujemsmajlik

autor: Moshe
vložené: 18. 11. 2010 18:06:54  nahlásiť  reagovať
 

Dakujem a rovnako aj nádherne chutila.smajlik

autor: Yanah
vložené: 18. 11. 2010 18:02:04  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik nádhera smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz