Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ryby | |
Čas prípravy: 1h 30min | |
Počet porcií (kusov): 4 |
Pangasius
Korenie na ryby
Soľ
Citron 1-2
Zemiaky
Petržlenová vňať
Filety pangasiusa si oplachneme.Väčší plech si potrieme troškou oleja.Potom si oplachnutého pangasiusa nasolíme okoreníme korením na ryby,poukladáme na plech a podlejeme troškou vody a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov.Počas pečenia ešte niekoľko krát podlievame vodou.Na vrch pangasiusa môžme poukladať plátky citrónu,alebo pokvapkať citrónovou šťavou.Zemiaky si dobre umyjeme očistíme pokrájame na štvrťky a dáme variť.Vodu v ktorej sa zemiaky varia osolíme a pridáme rascu.Scedíme vodu zo zemiakov,pridáme trošku masla na horúce zemiaky,aby sa nam pekne roztopilo a pridame sušenú petržlenovú vňať.
Petržlenovú vňať je lepšie dávať čerstvú,ale ja som čerstvú doma nemala tak som ju nahradila sušenou.
Autor: paloma | |
Dátum vloženia: |
7 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
taky super úprava pagase+1
Dala jsem kousek měkkého taveného sýra. Krásně se roztekl a bylo to taky moc dobré.+
Ved aj ja to tak robievam len som nemala doma osminkove maslo,iba floru a nebola som si ista ci mozem dat aj take tak som nedala ale napadlo ma to len mi chybalo v chladnicke to masielko.Inak dobre je nastruhat aj na pangasiusa tvrdy syr akysla smotana.Je to fakt vyborne.Dakujem za komentar.Paloma
+ pangasa robievam presne tak isto, iba ešte na každý filet dám kúsoček masla........je to rýchle, jednoduché a výborné......