Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
Kuracie prsia, Čerstvý pór, Celé šampiňóny, Kari korenie, Soľ, Čierne korenie, 200 ml smotany na šľahanie, 160 ml kokosového mlieka, 200 ml polotučného mlieka, Solamyl, Olej, Ryža vo varných vreckách, 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak
1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Nasi Goreng (na ryžu)
Do panvice nalejeme trochu oleja a mäso prudko osmažíme po dobu 2-3 minút. Ďalej do panvice pridáme Sambal Badjak, šampiňóny a osmažíme spolu s mäsom. Pridáme na plátky nakrájaný čerstvý pór a všetko posypeme kari korením, dochutíme soľou a čiernym korením. Zmes už len chvíľku smažíme, tak aby sa pór nerozvaril a zachovala sa chuť kari korenia. Ak je zmes hotová, pridáme smotanu, kokosové mlieko, polotučné mlieko, dokoreníme (kari korenie, soľ, čierne mleté korenie) a krátko povaríme.
Na záver zahustíme solamylom.
NASI RYŽA
Do vriacej vody pridáme 1-2 lyžice dochucovacej pasty Sambal Nasi Goreng a dobre rozmiešame. Ryžu ponoríme do pripravenej vody a varíme podľa návodu. Nepridáme soľ, pasta je dostatočne slaná. Po uvarení môžeme podávať.
Autor: adec01 (Denis) | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
+ vyzerá to veľmi, ale naozaj veľmi chutne..........