Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pomalý hrniec |
Pasik udenej slaniny, 1 cibula, 3 struciky cesnaku, hrst susenych hub, 3 pary udenych pikantnych klobas, nazbierane kosti po vykostovani bocika ci kare, 100 ml sladka smotana, sol, 2 lyzicky mleta cervena sladka paprika, pol lyzicky stiplava cervena mleta paprika, kysla kapusta (ja som ju mala od mamicky zo suda a bola napchata v 700 ml zavaracke)
Vyberieme z mraznicky kosti po vykostovani a nechame rozmrazit.
Hriby namocime do vody.
Ja mam hrniec s keramickou nadobou, takze rozprazujem vedla v rajnicke, kto ma s kameninovou, tak ten samozrejme rozprazuje priamo v nadobe.
Slaninu nakrajame na male kocky, cibulu nadrobno, klobasy popreprichujeme nahusto vidlickou.
Na troche oleja, rozprazim slaninu, pridam cibulu a dobre orestujeme. Pridame obidve papriky, stale miesame, aby nam pustila farbu a zahustila tuk, zalejeme teplou vodou a dobre rozmiesame. Nechame prechladnut a vlejeme do hrnca. Pridame kosti, klobasu, vlejeme huby aj s nalevom. Kapustu poprekrajujeme, pridame do nadoby a vsetko zalejeme vodou tak, aby bolo akurat vsetko zakryte. Ja som ju varila na pomalom stupni v noci a ked som sa rano zobudila, tak som v smotane rozmiesala lyzicku hladkej muky a vliala do hrnca. nechala este hodinu a vypla hrniec. ak budete robit na high stupni, tak smotanovu zatrepku vlejte po troch hodinach. Vyberieme kosti a klobasky. Kosti oberieme od masa, klobasu nakrajame na kolieska , Kosti vyhodime a maso s kolieskami vratime naspat. Prelisujeme cesnak, podla chuti dosolime, pridame bud ocot, alebo cukor.
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2361
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
6 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
tohle je výborný recept, musím uvariť pretože všetky kolegyňky o nej hovorí a toto je vraj výborný recept! Nemám PH, môžem hodiť do tlakového hrnca? ale mám len tento malý https://eshop.tescoma.sk/tlakove-hrnce bude mi to stačiť alebo mám ubrať?
tohle je výborný recept, musím uvariť pretože všetky kolegyňky o nej hovorí a toto je vraj výborný recept! Nemám PH, môžem hodiť do tlakového hrnca? ale mám len tento malý https://eshop.tescoma.sk/tlakove-hrnce bude mi to stačiť alebo mám ubrať?
tohle je výborný recept, musím uvariť pretože všetky kolegyňky o nej hovorí a toto je vraj výborný recept! Nemám PH, môžem hodiť do tlakového hrnca? ale mám len tento malý https://eshop.tescoma.sk/tlakove-hrnce bude mi to stačiť alebo mám ubrať?
tohle je výborný recept, musím uvariť pretože všetky kolegyňky o nej hovorí a toto je vraj výborný recept! Nemám PH, môžem hodiť do tlakového hrnca? ale mám len tento malý https://eshop.tescoma.sk/tlakove-hrnce bude mi to stačiť alebo mám ubrať?
Ale to je moc dobrý nápad - že mne to nenapadlo to nacpat do PH Tak vyzkouším příště a ty máš ode mne bodíka, neboť si dovedu představit tu chuť +
pomalý hrnec taky nemám,ale polévka vypadá božsky+3
i když nemám PH, tak něco podobného vařím v normálním hrnci a je to , proto mohu pochválit a udělit bodíka
+ ak raz budem mať pomalý hrniec, táto kapustnica bude určite medzi prvými jedlami, ktoré v ňom skúsim uvariť.....