Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností | |
Čas prípravy: 40 minút | |
Počet porcií (kusov): 4 |
500 g zemiakov
250 g bravčovej pečene
2 vajcia
2 strúčiky cesnaku
soľ, mleté čierne korenie
2 lyžičky majoránu
strúhanka podľa potreby
olej na vyprážanie
Zemiaky ošúpeme a najemno nastrúhame do misky.
Pečeň očistíme, zomelieme a spolu vajciami a prelisovaným cesnakom pridáme k zemiakom. Zmes osolíme a okoreníme. Pridáme majorán a všetko dobre premiešame. Ak je hmota riedka , zahustíme strúhankou.
Z pečeňovej hmoty vytvarujeme navlhčenými rukami malé placky a na rozohriatom tuku ich z oboch strán opečieme.
Fašírky podávame so zeleninou.
Autor: Mary007 (Maria Halajova) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
fiiiha...tak toto je zaujimavy recept
Vyzkoušeno,snězenobodík už jsem dala dřív,tak jen fotečky
Ďakujem,ešte som neskúšala kur.pečienkoa,ale určite.
Ukladám a príležitostne vyskúšam. Dúfam, že sa môžu použiť aj kuracie pečienky, všakže?
Ďakujem
+ Mary, máš veľmi zaujímavé recepty ukladám a niekedy vyskúšam
Ďakujem ,a je to veľmi chutné
Zajímavý recept,určitě vyzkouším+1