Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hovädzie mäso |
Plátky masa cca 2cm hrube, struciky cesnaku, rozmarinove vetvicky (kto nema tak suseny prasok) olej, trosku muky, limeta (citron),cibula.
V stredu kupime maso a naporcujeme si ho ...NENAKLEPAVAME. Pripravime si sklenenu, alebo keramicku nadobu s pokrievkou. Cesnak naplatkajume, z rozmarinovej vetvicky odstranime ihlicky a drievko vyhodime...ihlicky nie. Maso z kazdej strany dobre ponatierame olejom a ukladame ho do nadoby a prekladame naplatkovanym cesnakom a ihlickami. Vsetkeho by malo byt dostatok, to je zaklad dobrej chuti. Prikryjeme pokrievkou, alebo uzatvorime foliou. Odlozime do chladnicky a vytiahneme v nedelu rano. Odoberieme necelu lyzicku oleja z pacovanych rosteniek, dame ho do kvalitnej panvice, rozotrieme papierovou vreckovkou po dne a rostenky opecieme z obidvoch stran, pokial by to mala byt minutka tak po opeceni maso vyberieme, pokrajame na pasiky, zakvapkame limetkovou stavou a pofrkame ochutenym olejom a podavame. Pokial chcete mat omackovy obed, tak po opeceni rosteniek, este pridame do panvice trochu oleja, nakrajame cibulu a cesnak na pasiky, poprazime, vratime platky a podlejeme horucou vodou. Prikryte dusime, pokial nebude maso makke. Rostenky vyberieme, vypek poprasime mukou, rozslahame metlickou a nechame prevriet. Omacku mozeme este dochutit nejakym oblubenych korenim.
Musim si dat zostelovat fotak..su strasne syte farby..to maso prisaham nie je ani pripalene a nie je v skutocnosti ani take tmave.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
milik, foťák je v poriadku, fotka je , to znamená, že to môže byť prudko jedlé+4
+3
+ roštenku som robila už veľakrát, ale takto krásne naservírovať a odfotiť by som ju určite nedokázala
Tak to je krása+