Viac ako  4 000  receptov

Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou

Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou
nahoru
Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

800 g chudého bravčového mäsa, 300 g čerstvých húb alebo šampiňónov, 200 ml šľahačkovej smotany, 1 veľká šalotka, 2-3 mrkvy, 1 čerstvá čili paprika, 100 ml suchého bieleho vína, 3-4 pl olivového oleja, petržlenová vňať, čierne korenie, soľ

Postup

Mäso pokrájame na hrubšie plátky (nevyklepávame) a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Dávame naraz iba toľko, aby sa mäso opieklo, ale nedusilo. Opečené plátky vyberáme na tanier. Do tej istej panvice dáme nadrobno pokrájanú šalotku a kolieska mrkvy, premiešame, posolíme a prikryté krátko podusíme. Potom pridáme opečené plátky mäsa a pokrájanú čili papriku. Premiešame, podlejeme vínom, zakryjeme pokrievkou a 15-20 minút dusíme. Medzitým si nakrájame huby a pridáme ich k mäsu. Podlejeme smotanou, prípadne dochutíme čiernym korením či soľou a zakryté krátko dusíme, kým nie sú hotové huby.
Podávame s nokmi (recept som pridala do príloh).

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Bravčové plátky s hubovo-smotanovou omáčkou"

autor: kuska (neregistrovaný/á)
vložené: 24. 07. 2011 12:16:25  nahlásiť  reagovať
 

www.toprecepty.skNoky robim podla receptu mojej mamy - kolko vody objemovo, tolko vajicok, rozmiesat, pridat hrubu muku, sol a ihned hadzat alebo cez cez haluskovac do vriacej osolenej vody. Scedit, preplachut studenou vodou a dat do kastrola s rozpalenou mastou alebo olejom.

autor: Yanah
vložené: 27. 01. 2011 16:53:37  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik krásny recept....robím podobne...nabudúce skúsim pridať čili papričku a víno podľa tebasmajlik

autor: eva hubova
vložené: 27. 01. 2011 13:27:16  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz