Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
250 g ovsených vločiek, 500 ml vody, 1 vajce, 1 cibuľa, 100 g údenej slaniny, soľ, čierne korenie, strúhanka
Vločky uvaríme s vodou na hustú kašu a necháme vychladnúť. Slaninu rozrežeme na malé kocôčky a rozpražíme, pridáme narezanú cibuľu a opražíme. Vlejeme do vločkovej kaše, pridáme vajce a dobre premiešame. Osolíme, okoreníme a v prípade potreby zahustíme strúhankou alebo krupičkou. Necháme nabobtnať asi 15 min, potom formujeme fašírky, obalíme v strúhanke a vyprážame na horúcom oleji. Podávame ako klasické fašírky, so zemiakovou kašou, šalátom, uhorkami a pod.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
tejaja:
bara: ty si fakt nemala v noci čo robiť ? Nájdi si poriadneho chlapa a budeš pokojná. Predstav si, že u nás sa aj halušky s hocičím považujú za bezmäsité jedlo, hoci do nich ide slaninka. Tak sa vypakuj a neotravuj, alebo sa zaregistruj a dávaj recepty, nech máme pre zmenu my do koho rýpať.
bezMASITE znamena BEZ masa..slanina je maso zo zvierata, nerastie na strome..takze to tu nema co hladat
Eli,je to mäsový výrobok,ale pod akú kategóriu by si to dala ty? Bravčové mäso? To by tiež moc nepasovaloJe tu veľa zeleninových jedál,kam ide slanina alebo šunka...podľa mňa to Tejaja zaradila dobre
ach....svata prostota
akoze kategoria; bezmesite jedla... a suroviny; udena sladina ...???? takze slanina nie je maso hehehh