Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Polievky |
4 PREPELICE
300 g koreňovej zeleniny (mrkva
petržlen
kaleráb
zeler)
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
soľ,vegeta,kuraci bujon,razca
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
Postup
Sliepku umyjeme a dáme variť do studenej vody. Zatiaľ si nakrájame koreňovú zeleninu. Po hodine varenia k sliepke pridáme zeleninu, očistenú cibuľu, pór a dva strúčiky cesnaku. Osolíme, okoreníme a varíme domäkka. Uvarenú polievku precedíme, sliepku oberieme od mäsa a mäso i zeleninu vložíme späť do polievky. Hotovú polievku pred podávaním dochutíme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Autor: zuzik33 (zuzana buzgova) | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
jaj...aky mily nazov receptu a vsak si zuzicka odniekial od ziliny?