Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Šaláty | |
Čas prípravy: 30 | |
Počet porcií (kusov): 3 - 5 |
650g červenej kyslej kapusty v sklenenej fľaši
400g tatárskej (majonézy) omáčky
4 stredné kyslé uhorky
1/2 sáčka zeleninovej maďarskej zmesi s kukuricou
3-4 PL cukru (podľa chuti)
soľ
mleté čierne korenie
Červenú kyslú kapustu vyberieme z fľaše a precedíme cez sitko, dáme ju do pripravenej misy, pridáme pokrájané kyslé uhorky, uvarenú zeleninovú maďarskú zmes s kukuricou, pridáme 3-4 polievkové lyžice cukru podľa vlastnej chuti, osolíme, pridáme trocha mletého čierneho korenia a nakoniec pridáme tatársku omáčku. Všetko spolu premiešame a necháme odstáť v chladničke asi 1hodinu. Podávame pri sviatočných príležitostiach spolu so zemiakovým šalátom, ako prílohu k vyprážaným rôznym mäsám.
Prajem dobrú chuť!
Môj vlastný recept.
Autor: iva.gaj. | |
Dátum vloženia: |
4 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
ja ho robim na vegetariánsky spôsob - s tofunézou. Chutí výborne
+ zaujímavá kombinácia surovín....
a my sme mali včera tiež ... červená kapusta, uhorka, cibuľa, kukurica, tatarka... nenapadlo mi použiť naloženú kapustu... nabudúce spravím s ňou...
Takový salát si občas koupím u nás ho prodávaji jako Jarní salát+1