Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ryby | |
Počet porcií (kusov): 4 |
800 g čerstvého alebo chladeného lososa (nie mrazeného!), 300 g šalátovej uhorky, 1 limetka, 1 čl dijonskej horčice, 2 pl panenského olivového oleja, soľ, čerstvo namleté čierne korenie.
Z lososa stiahneme kožu a mäso nakrájame na maličké kocky. Uhorku ošúpeme, rozkrojíme po dĺžke a vyberieme prostriedok s jadierkami. Nakrájame nadrobno. Lososa aj uhorku dáme do nekovovej misy - najlepšie do keramickej alebo sklenenej -pridáme šťavu z limetky, horčicu, olej, osolíme, okoreníme a dobre premiešame. Tatarák dáme na polhodinku do chladničky a počas chladenia 2-3 krát premiešame. Keď nadobudne matný vzhľad, môžeme ho podávať s kolieskami uhorky a s hriankami alebo s čerstvou bagetou.
Autor: amalia | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|