Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 20 | |
Počet porcií (kusov): 4 |
200-300 g bravčového alebo hydinového mäsa, 100 g kreviet, 300 g miešanej zeleniny (brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky), 200 ml vody, 1 kocka kuracieho a hovädzieho bujónu (podľa použitého mäsa), 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Badjak, Olej, Zmes(Easy mix):Tjap Tjay, Chrumkavá cibuľka, Príloha: Jazmínová ryža
Mäso nakrájate na veľmi tenké plátky alebo prúžky a dôkladne opražíte v 2 lyžičkách oleja. Pridajte zmes, 1 lyžicu dochucovacej pasty Sambal Badjak a dôkladne premiešajte. Pridajte 200 ml vody, kocku bujónu. Pridajte nakrájanú zeleninu: brokolicu, šampiňóny, papriku, hrášok, baby kukuricu, fazuľové výhonky. Varíte na miernom ohni, tak aby sa zelenina zohriala, ale ostala chrumkavá. Soľ podľa chuti. Podávate s Jazmínovou ryžou, posypanou chrumkavou zeleninou.
Autor: adec01 (Denis) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Pozývam Vás do diskusného fóra: Tak chutí Ázia, kde si s Vami rád vymením skúsenosti.
http://www.toprecepty.sk/df_forum.php?forum=55
denis milujem tvoje recepty
+ krásne foto, krásny recept...