Viac ako  4 000  receptov

Gyulajské kuracie stehná

Gyulajské kuracie stehná
nahoru
Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 50 + priprava

Suroviny:

kuracie stehna, udena nevyusena klobaska, cesnakove struciky, horcica, sol, korenie, cervena paprika, platok masla

Postup

Kuracie stehna z jednej strany pozdlz kosti narezeme a kost vyberieme. Klobasku umyjeme, osupeme a narezeme na dlzku kosti. Miesto po kosti potrieme prelisovanym cesnakom, osolime, okorenime, potrieme horcicou. Vlozime klobasu a maso spojime ihlicami, alebo zviazeme. Povrch potrieme roztopenym maslom a vtrieme do koze mletu cervenu papriku, posolime. Alobal vytrieme troskou masla, poukladame nan stehna a dobre uzatvorime. Vlozime do pekacika a dame do vyhriatej rury. Tesne pred dopocenim alobal otvorime a zapecieme do cervena. Odstranime ihlice, alebo motuz a podavame s oblubenou prilohou.

Poznámka

zdroj> hydinove speciality julia frankova

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
9 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Gyulajské kuracie stehná"

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vložené: 23. 02. 2011 12:51:41  nahlásiť  reagovať
 

mnam, nieco podobne som jedla z bravcoviny. bola ku klobaske pridana kysla kapusta. vyskusajte

vložené: 21. 02. 2011 11:44:24  nahlásiť  reagovať
 

hezký receptík a ty brambory nemají chybusmajlik+1smajlik

autor: Iljusa
vložené: 19. 02. 2011 00:30:57  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: Patricie
vložené: 17. 02. 2011 20:39:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlikKrásnésmajliksmajlik+

autor: Yanah
vložené: 17. 02. 2011 06:44:51  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik mňam, krásny rýchly receptík.....horúci kandidát na vyskúšanie....

autor: vybusna
vložené: 16. 02. 2011 22:23:23  nahlásiť  reagovať
 

Klaris su to obycajne zemiaky varene v supke a pretlacene cez mriezku, horucim sladkokyslym nalevom som zaliala drobnu cibulu. zemiaky pofrkala olejom + nadrobno kopor + cibula + nalev.

autor: Klaris
vložené: 16. 02. 2011 22:21:14  nahlásiť  reagovať
 

Moc dobre to vypadá, mňa dokonca aj tá príloha láka, čo je na tých zemiakoch?smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 16. 02. 2011 21:55:16  nahlásiť  reagovať
 

smajlikto bych si i já pošmáklasmajliksmajlik+2

autor: Silvia K.
vložené: 16. 02. 2011 21:37:58  nahlásiť  reagovať
 

To vyzerá lákavo smajliksmajlik+


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz