Viac ako  4 000  receptov

Gyulajské kuracie stehná

Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia


Gyulajské kuracie stehná
nahoru
Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná Gyulajské kuracie stehná
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 50 + priprava

Suroviny:

kuracie stehna, udena nevyusena klobaska, cesnakove struciky, horcica, sol, korenie, cervena paprika, platok masla

Postup

Kuracie stehna z jednej strany pozdlz kosti narezeme a kost vyberieme. Klobasku umyjeme, osupeme a narezeme na dlzku kosti. Miesto po kosti potrieme prelisovanym cesnakom, osolime, okorenime, potrieme horcicou. Vlozime klobasu a maso spojime ihlicami, alebo zviazeme. Povrch potrieme roztopenym maslom a vtrieme do koze mletu cervenu papriku, posolime. Alobal vytrieme troskou masla, poukladame nan stehna a dobre uzatvorime. Vlozime do pekacika a dame do vyhriatej rury. Tesne pred dopocenim alobal otvorime a zapecieme do cervena. Odstranime ihlice, alebo motuz a podavame s oblubenou prilohou.

Poznámka

zdroj> hydinove speciality julia frankova

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
9 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Gyulajské kuracie stehná"

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vložené: 23. 02. 2011 12:51:41  nahlásiť  reagovať
 

mnam, nieco podobne som jedla z bravcoviny. bola ku klobaske pridana kysla kapusta. vyskusajte

vložené: 21. 02. 2011 11:44:24  nahlásiť  reagovať
 

hezký receptík a ty brambory nemají chybusmajlik+1smajlik

autor: Iljusa
vložené: 19. 02. 2011 00:30:57  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: Patricie
vložené: 17. 02. 2011 20:39:26  nahlásiť  reagovať
 

smajlikKrásnésmajliksmajlik+

autor: Yanah
vložené: 17. 02. 2011 06:44:51  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik mňam, krásny rýchly receptík.....horúci kandidát na vyskúšanie....

autor: vybusna
vložené: 16. 02. 2011 22:23:23  nahlásiť  reagovať
 

Klaris su to obycajne zemiaky varene v supke a pretlacene cez mriezku, horucim sladkokyslym nalevom som zaliala drobnu cibulu. zemiaky pofrkala olejom + nadrobno kopor + cibula + nalev.

autor: Klaris
vložené: 16. 02. 2011 22:21:14  nahlásiť  reagovať
 

Moc dobre to vypadá, mňa dokonca aj tá príloha láka, čo je na tých zemiakoch?smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 16. 02. 2011 21:55:16  nahlásiť  reagovať
 

smajlikto bych si i já pošmáklasmajliksmajlik+2

autor: Silvia K.
vložené: 16. 02. 2011 21:37:58  nahlásiť  reagovať
 

To vyzerá lákavo smajliksmajlik+


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2025 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné obchodné podmienky | Zásady ochrany súkromia | Cookies zásady | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.cz