Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ryby |
300 g tresky alebo filé, 8 menších červených mäsitých paprík, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 80 g strúhanky, olej, 4 lyžice mlieka, soľ, čierne korenie, 4 lyžice petržlenovej vňate, hladká múka, 1 lyžica sladkej mletej papriky, 1 konzerva lúpaných paradajok
Tresku varíme 10 min, mäso popučíme vidličkou. Na oleji opražíme narezanú cibuľu a cesnak, pridáme tresku, strúhanku, mlieko, osolíme, okoreníme, chvíľu podusíme a necháme vychladnúť. Potom vmiešame 1 vajce, 3 lyžice vňate a masou naplníme vyčistené papriky ( papriky necháme vcelku ). Plnené papriky obalíme v múke, rozšľahanom vajci a pečieme na oleji do zlata zo všetkých strán. Paradajky dusíme na lyžici oleja 5 min, vmiešame lyžicu vňate. Papriky rozpolíme a podávame na paradajkách.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.