Viac ako  4 000  receptov

Ketjap Kurací Šalát

Ketjap Kurací Šalát
nahoru
Ketjap Kurací Šalát Ketjap Kurací Šalát
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Šaláty

Suroviny:

ľadový šalát, ½ červenej cibule, cherry paradajky , paprika, šalátová uhorka, soľ, 150 g kuracích pŕs, chrumkavá cibuľka, citrón, olej, sladká sójová omáčka KETJAP A alebo KETJAP KAKI TIGA, 1 lyžica dochucovacej pasty Sambal Manis, Príloha: čerstvé pečivo

Postup

Do šalátovej misy ukladáme zeleninu: ľadový šalát, paradajky, nakrájanú papriku, červenú cibuľu, na kocky nakrájanú šalátovú uhorku a všetko dôkladne zmiešame. Soľ podľa chuti. Medzi tým si pripravíme kuracie mäso. Kuracie prsia nakrájame na kocky. Zmiešame s 1 lyžicou dochucovacej pasty Sambal Manis a s 3 lyžicami sladkej sójovej omáčky. Na panvici v 2 lyžiciach oleja mäso prudko usmažíme. Šalát dáme na tanier, na vrch uložíme kuracie mäso, ozdobíme chrumkavou cibuľkou. Ako prílohu doporučujeme použiť sladkú sójovú omáčku zmiešanú s pár kvapkami citrónovej šťavy, do ktorej si môžete mäso namáčať. Podávame s pečivom.

Autor Autor: (Denis)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Ketjap Kurací Šalát"

vložené: 27. 02. 2011 09:32:54  nahlásiť  reagovať
 

moc hezký receptsmajliksmajlik+1

autor: Yanah
vložené: 25. 02. 2011 15:34:59  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik pekné...ako všetky tvoje recepty...

autor: spagetka
vložené: 25. 02. 2011 13:10:55  nahlásiť  reagovať
 

To vypadá jedle smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Justina (neregistrovaný/á)
vložené: 25. 02. 2011 12:18:28  nahlásiť  reagovať
 

nam nam vypada to perfektněsmajliksmajliksmajlik

autor: adec01
vložené: 24. 02. 2011 16:33:30  nahlásiť  reagovať
 

Pozývam Vás do diskusného fóra: Tak chutí Ázia, kde si s Vami rád vymením skúsenosti.
http://www.toprecepty.sk/df_forum.php?forum=55

autor: adec01
vložené: 24. 02. 2011 16:31:06  nahlásiť  reagovať
 

V tomto recepte nie, ale v sojovkách marinádujem. Pomerne dosť využívam vo svojich jedlách sójovky. Zvýrazňujú a doplňujú chuť jedla. Nakoľko existuje niekoľko variánt v tomto recepte som použil sládkú hustú a výrazne tmavú sójovú omáčku. Kikkoman používam prevažne na sushi. Má vynikajúcu chuť. Chystám tu zverejniť recepty aj z tejto omáčky.

autor: ercicka
vložené: 24. 02. 2011 10:16:06  nahlásiť  reagovať
 

denis, skusal si nechat to mäso v tych omackach marinovat? ja mam skusenost, ze ked necham mäso marinovat v sojovej omacke, tak je ovela chutnejsie a take stavnate, aj prsia ... pouzivam sojovu omacku kikkoman

autor: Jana Pa
vložené: 24. 02. 2011 09:29:20  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz