Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 50 + priprava | |
Počet porcií (kusov): 3 porcie |
800g kuraci kridel, 3 mrkvy, 6 ruzicek karfiolu, 20g ciernych azijskych hub, alebo vacsia hrst susenych, alebo 5 cerstvych zampionov, 1 paliva papricka, bujonova kocka, trochu soli, lyzicka octu, lyzicka sojovej omacky, park kvapiek sezamoveho oleja
Cierne huby namocime na niekolko hodin do vody. Umyte kuracie kridla dame do studenej vody. voda by vyrazne nemala prevysovat maso, pretoze toto jedlo sa nechape ako polievka, ale ako hlavny chod.
Do vody ku kridlam dame namocene huby aj s vodou, palivu papricku a dame varit. Ked je maso makke, vyberieme ho z vyvaru, vyvar precedime, pridame na kolieska nakrajanu mrkvu, ruzicky karfiolu...ja som dala aj bujonovu kocku...a vsetko nechame prevriet max 5 minut. Do vyvaru pridame sojovu omacku, ocot a sezamovy olej. Podla chuti si este pridame bud sol, alebo stiplavu papriku.
Maso oberieme a pokrajame na kusky.
Uvarime si siroke rezance, podla navodu na obale a precedime. Na tanier dame naozaj velke mnozstvo cestoviny, zeleninu, maso a huby. Prelejeme to vyvarom. V ziadnom pripade nam rezance nemaju plavat v polievke, ale vyvar by mal rezance a maso len zvyraznit.
Co na tom, ako sa to ma jest....ten vyvar bol uzasny a na druhy den sme ho zjedli ako polievku.
zdroj
http://www.webareal.sk/antikvariatlm/eshop/2-1-Kni...
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Vynikajúca varianta
Nádherná fotka+
+ parádny receptík ...
hned bych si dala...vypadá to móc dobře+1