Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ryby |
filety z tresky, 1 červená cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, veľké mäsité paradajky, cherry paradajky, olivy, kapary, olivový olej
citrónová šťava, soľ, čierne korenie, balzamikový ocot, korenie podľa chuti: bazalka, oregano, tymián, rozmarín...
Umyté filety posolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 minút marinovať. Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak a olúpané a nakrájané mäsité paradajky a rozdusíme ich na omáčku. Pridáme celé cherry paradajky, olivy, kapary, a podľa chuti tymian a rozmarínu. Omáčku varíme do zhustnutia a dochutíme podľa potreby balzamikovým octom, citrónovou šťavou, čerstvou bazalkou, čerstvo mletým čiernym korením... Tresku podávame s teplou omáčkou a čerstvými bylinkami.
Ako prílohu mám rada aj opečenú bagetku potrenú cesnakom a olivovým olejom.
Autor: MoniMoon | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.