Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Ryby |
filety z tresky, 1 červená cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, veľké mäsité paradajky, cherry paradajky, olivy, kapary, olivový olej
citrónová šťava, soľ, čierne korenie, balzamikový ocot, korenie podľa chuti: bazalka, oregano, tymián, rozmarín...
Umyté filety posolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme asi 15 minút marinovať. Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu, cesnak a olúpané a nakrájané mäsité paradajky a rozdusíme ich na omáčku. Pridáme celé cherry paradajky, olivy, kapary, a podľa chuti tymian a rozmarínu. Omáčku varíme do zhustnutia a dochutíme podľa potreby balzamikovým octom, citrónovou šťavou, čerstvou bazalkou, čerstvo mletým čiernym korením... Tresku podávame s teplou omáčkou a čerstvými bylinkami.
Ako prílohu mám rada aj opečenú bagetku potrenú cesnakom a olivovým olejom.
![]() |
Autor: MoniMoon |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.