![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hovädzie mäso |
![]() |
Čas prípravy: 90 min + príprava |
![]() |
Počet porcií (kusov): 2 porcie |
Hovadzie rezne cca 350g, 2 cibule, 200g prerastaneho udeneho masa, , struhanka, horcica, sol, korenie, tuk, bujonova kocka, 2 struciky cesnaku, 2 lyzice kecupu.
Hovadzie rezne osolime, okorenime. Rezne polozime na foliu a zlahka ich posypeme z obidvoch stran struhankou a cez foliu ju zatlcieme do tlcikom do masa. Potom ich z obidvoch stran potrieme horcicou a znovu ich obalime v struhanke, ktoru rukou zatlacime do masa. Na panvici rozohrejeme tuk a rezne z obidvoch stran dobre opecieme do cervena.
Cibulu ocistime a nakrajame na kolieska, udenu slaninu, alebo udeninu pokrajame na male pruzky.
Na dno zapekacej nadoby vysypeme udeninu a kolieska z jednej cibule. Polozime opecene rezne , zasypeme kolieskami z druhej cibule, prelisujeme cesnak a pridame kecup.
Do vypeku po opekani reznov, rozmrvime bujonovu kocku a zalejeme horucou vodou a nechame prevriet. Tymto nalevom zalejeme vsetko v pekaciku aby boli rezne zakryte a dame do vyhriatej rury. (ja do remosky)
Pecieme pod alobalom a na poslednych 30 min. ho odstranime aby sa stava zredukovala.
Omacka ma byt krasne husta a rezne stavnate.
![]() |
Autor: vybusna |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Vypada to dobře+3