Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Iné mäso |
* 500 g zajačieho mäska
* 1 mrkva
* 300 g čerstvých šampiňónov (môžu byť aj sterilizované)
* 3 strúčiky cesnaku
* 250 ml smotany na varenie
* 1 PL solamylu
* soľ
* mleté čierne korenie
* 1 ČL vegety na ochutenie
* petržlenová vňatka (podľa chuti)
* olej na opekanie
1. Umyjeme mäso , dáme do woku pridáme nakrájané šampiňóny, mrkvu, soľ, vegetu a mleté čierne korenie. Zmes premiešame a dáme smažiť na malé množstvo rozohriateho oleja. Podlejeme asi 100 ml vody a dusíme domäkka. 2. Keď je mäso mäkké, pridáme roztlačený cesnak . Zmes zahustíme smotanou a solamylom. Podávame s cestovinou a posypeme petržlenovou vňatkou.
Autor: mia2404 | |
Dátum vloženia: |
4 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Kto chce výborný receptík na zajaca na smotane? Niekdy ma takisto z toho odblaňovania a vyrezávania tých tukov na zadných nohách zajaca bolia ruky. A celá rodina sa zhŕkne a čo sa varilo tri hodiny za 15 minúz zjedia.Zajaca by mohli od rána do večera a ešte možno aj v noci.
Králík na smetaně+3
dakujem za recept
mia tu je
http://www.toprecepty.cz/recept/1035-javansky-kral...
veru ho znovu urobim
dakujem,,, to zaujima banánom a kokosom?? más tu aj recept nato???
ja zajaca nemusim, ale moj muz by ho jedol furt furt..a na smotane som ho este nerobila nikdy...hoci som ho uz robila aj s bananom a kokosom....
vyzera skvele.