Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
500 g kuracích pŕs, 1 paprika, 1 cibuľa, Olej, Soľ, Solamyl, Bambusové výhonky, Sambal Ketjap
Mäso nakrájame na menšie kocky a necháme odležať v mierne pikantnej omáčke Sambal Ketjap minimálne 3 hodiny, najlepšie cez noc. Na panvici v 3 lyžiciach oleja marinované mäso smažíme cca 2 minúty. Mäso vyberieme z panvice a vo zvyšnom oleji krátko usmažíme cibuľu nakrájanú na prúžky, pridáme bambusové výhonky, papriku nakrájanú na štvorčeky a krátko smažíme. Potom k zelenine pridáme mäso a zalejeme 2 lyžičkami solamylu rozpusteného o v 0,5 dcl vlažnej vody. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou.
Autor: adec01 (Denis) | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
kraaasne...a adec...chcem ti pripomenut ten recept na ryzu...co si slubil vlozit