Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Predjedlá | |
Počet porcií (kusov): 6 |
1 veľká francúzska bageta (rozkrojená na 3 kúsky a potom na polovice), 4 lyžice roztopeného masla, cibuľový a cesnakový prášok, syr s modrou plesňou alebo gorgonzola, čerstvé nakrájané paradajky, čerstvá nakrájaná pažítka alebo jarná cibuľka, mozarella, petržlenová vňať
Rúru si vyhrejeme a plech vyložíme papierom. Každý kúsok bagety potrieme maslom, posypeme cibuľovým a cesnakovým práškom, a postupne kladieme gorgonzolu, paradajky, pažítku, mozzarellu a petržlen. Pečieme asi 10 až 15 minút, až kým je chlieb chrumkavý, syr roztopený a jemne zlatavý.
Autor: MoniMoon | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
+ mňam