Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
1 lyžica olivového oleja, 1 nakrájaná cibuľa, 3 strúčky cesnaku (zlisovaný), 3/4 šálky nevarenej ryže, 1 1/2 šálky zeleninového vývaru, 1 lyžička mletej rasce, 1/4 lyžičky kajanského korenia, 3 1/2 šálky čiernych fazulí z konzervy (usušené)
V hrnci si rozpálime olej, na miernom ohni restujeme cibuľu a cesnak asi č minúty. Pridáme ryžu a restujeme asi 2 minúty. Potom pridáme vývar, privedieme k varu, prikryjeme a zmiernime oheň a varíme 20 minút. Nakoniec pridáme korenie, fazule a moja vychytávka je aj pridať nakrájané paradajky.
Autor: MoniMoon | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
tuto kombinaciu jedavam od decka, milujem ju posypanu cibilkou oprazenou do hneda na kolieska, mnaaaam
tuto kombinaciu jedavam od decka, mam ju rad este posypanu dohneda oprazenou cibulou na kolieska, mnaaaaam
+ tak ja si kombináciu ryže s fazuľou viem celkom dobre predstaviť ...
mne pride ze na Slovensku je ryza strasne nedocenena, v zahranici nemam problem jest ryzu s rybou, morskymi plodmi, s cimkolvek...
je to veľmi chutné, aj ako príloha aj ako samostatné jedlo iba so zeleninovým šalátom,ktoré sa bežne varí na Kube
já teda fakt nevím!! Už jsem sice viděla jíst i smažený sýr s rýží, ale fazole a rýže? No, nikdy neříkám nikdy
tak fazule s ryzou som veru este nerobila....niekedy to vyskusam