Viac ako  4 000  receptov

Ako urobiť cesnak stráviteľnejší

Ako urobiť cesnak stráviteľnejší
nahoru
Ako urobiť cesnak stráviteľnejší
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pre zaciatocnikov

Suroviny:

Cesnakove struciky

Postup

Niekto mava problem s cesnakom v jedle, ze mu zatazuje zaludok. Tak som sa minuly tyzden docitala, ze tie tazkosti mozno sposobuje klicik ktory stredom cesnaku rastie. Vraj je pre zaludok nestravitelny. Neviem co je na tom pravdy, ale pre *istotu* som to zacala robit, aj ked nam cesnak nevadil.

Postup je jednoduchy, cesnakovy strucik rozrezeme a capik v strede vydlabeme.

Ci to funguje nezarucujem, ale zdalo sa mi to zaujimave.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Ako urobiť cesnak stráviteľnejší"

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vložené: 24. 02. 2012 21:55:01  nahlásiť  reagovať
 

to je zaujímavé, ja milujem cesnak a jem ho so všetkým s čím sa dá smajlik ibaže mám pocit, že ma po ňom strašne nafukuje smajlikVyskúšam, dúfam, že pomôže smajlik

autor: vybusna
vložené: 21. 11. 2011 18:09:29  nahlásiť  reagovať
 

maja: majka....vdaka za info

autor: maja (neregistrovaný/á)
vložené: 21. 11. 2011 18:08:31  nahlásiť  reagovať
 

aj ja to tak robim, ale cesnak je preto nestravitelny lebo obsahuje kyselinu aluminiovu, ktora je pre cloveka nestravitelna,a najviac sa jej nachadza v klickoch, preto by sa mal cesnak pred pouzitim najemno nakrajat alebo pretlacit a nechat na vzduchu aspon 15 min. aby ta kyselina bola zneutralizovana za pritomnosti vzduchu a az potom sa ma konzumovat a upravovat smajlik

autor: zlatatawa
vložené: 10. 08. 2011 23:36:39  nahlásiť  reagovať
 

smajlikToto platí pre tých,ktorí radi konzumujú surový cesnak.Neodpustím si 1-2krát do týždňa zopár strúčkov cesnaku s mastným chlebom.Naozaj nie sú potom žalúdočné problémy,ani prdiace.;-Mám to odskúšané,už niekoľko rokov....Čo sa týka varenia tak samozrejme netreba klíček vyberať.

autor: amalia
vložené: 29. 04. 2011 15:51:20  nahlásiť  reagovať
 

smajlikmilik, veru, je to taksmajlikžiaľ, ani naši šéfkuchári zelený prostriedok z cesnaku nevyberajúsmajlik a v jari je klíčok dokonca toxický

autor: Yanah
vložené: 27. 04. 2011 14:33:53  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik tak moja mamina toto robí už celé roky a tiež tvrdí, že ten cesnak je potom ľahšie stráviteľný ... tiež som to nejaký čas robila, ale keď som nevidela žiadny rozdiel, tak som prestala smajlik ...

autor: eva hubova
vložené: 26. 04. 2011 21:04:43  nahlásiť  reagovať
 

Zajímavé...smajlik+1

autor: ercicka
vložené: 26. 04. 2011 21:03:54  nahlásiť  reagovať
 

smajlik predstav si! hm, na kom by som to otestovala? smajliksmajlik vyskusam smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz