Viac ako  4 000  receptov

vyprážaný syr v trúbe

vyprážaný syr v  trúbe
nahoru
vyprážaný syr v  trúbe
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá

Suroviny:

syr na vyprážanie
hladká múka
vajíčka
strúhanka
olej

Postup

Syr klasicky obalíme v trojobale a dáme na 1 den do mrazničky .
Plech potrieme troška s olejom uložime syr a takisto vrch potrieme s olejom a dáme do trúby na 200 stupňov .

Poznámka

ja viem ze je to klasika , ale vyskusala som to a fakt je to lepsie ako nasiaknuté s olejom ked som to robievala na panvici

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "vyprážaný syr v trúbe"

autor: mia2404
vložené: 30. 06. 2011 13:21:43  nahlásiť  reagovať
 

claudica:som rada ze vám to chutilosmajlik

autor: claudica
vložené: 30. 06. 2011 08:57:12  nahlásiť  reagovať
 

vyskúšala som, bolo to super, odteraz robím syr iba takto.. Ďakujem.smajlik

autor: Silvia K.
vložené: 28. 04. 2011 22:03:50  nahlásiť  reagovať
 

už som počula o takomto vyprážaní,ale ešte som neskúšala.No myslím,že už by bolo načase smajliksmajlik+smajlikAle je to super nápad,lebo je všetko narazsmajlik

autor: ercicka
vložené: 28. 04. 2011 10:59:29  nahlásiť  reagovať
 

dik za rady, urcite vyskusam!

autor: vybusna
vložené: 28. 04. 2011 10:50:08  nahlásiť  reagovať
 

erika nie nie....nic nedavam do mrazaka. ja to obalim a vlozim do rury. syr som este nerobila. Priznam sa, ze som postup necitala, tak som si nevsimla to s tou mraznickou.

autor: mata3636
vložené: 28. 04. 2011 09:53:16  nahlásiť  reagovať
 

aj ja takto všetko vyprážam, okrem rezňov, tie sú predsa len lepšie klasika vypražené. syr som neskúšala, ale vyskúšam.
ercicka- len syr daj do mrazáku, to preto, aby nevytiekol, keď sa bude piecť smajlik

autor: ercicka
vložené: 28. 04. 2011 09:38:20  nahlásiť  reagovať
 

mia smajlik fakt??? tusim uz tu bola nejaka debata o vyprazani v rure, ale moc som to nestudovala... toto vyskusam, tak vyprazim vsetky kusky naraz, to by bolo super!!

vybusna: ty tiez das vsetko na den do mrazaka? alebo sa dava len ten syr?

autor: vybusna
vložené: 27. 04. 2011 22:47:23  nahlásiť  reagovať
 

ja takto vyprazam kuracie stehna, fasirky, karfiol, pecienku a nedam na tento sposob dopustit...pravda je taka, ze syr som este nevyskusala a zajtra si pojdem kupit a vyskusam...mnam


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz