Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
syr na vyprážanie
hladká múka
vajíčka
strúhanka
olej
Syr klasicky obalíme v trojobale a dáme na 1 den do mrazničky .
Plech potrieme troška s olejom uložime syr a takisto vrch potrieme s olejom a dáme do trúby na 200 stupňov .
ja viem ze je to klasika , ale vyskusala som to a fakt je to lepsie ako nasiaknuté s olejom ked som to robievala na panvici
Autor: mia2404 | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
claudica:som rada ze vám to chutilo
vyskúšala som, bolo to super, odteraz robím syr iba takto.. Ďakujem.
už som počula o takomto vyprážaní,ale ešte som neskúšala.No myslím,že už by bolo načase +Ale je to super nápad,lebo je všetko naraz
dik za rady, urcite vyskusam!
erika nie nie....nic nedavam do mrazaka. ja to obalim a vlozim do rury. syr som este nerobila. Priznam sa, ze som postup necitala, tak som si nevsimla to s tou mraznickou.
aj ja takto všetko vyprážam, okrem rezňov, tie sú predsa len lepšie klasika vypražené. syr som neskúšala, ale vyskúšam.
ercicka- len syr daj do mrazáku, to preto, aby nevytiekol, keď sa bude piecť
mia fakt??? tusim uz tu bola nejaka debata o vyprazani v rure, ale moc som to nestudovala... toto vyskusam, tak vyprazim vsetky kusky naraz, to by bolo super!!
vybusna: ty tiez das vsetko na den do mrazaka? alebo sa dava len ten syr?
ja takto vyprazam kuracie stehna, fasirky, karfiol, pecienku a nedam na tento sposob dopustit...pravda je taka, ze syr som este nevyskusala a zajtra si pojdem kupit a vyskusam...mnam