Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 60 min + priprava |
Morcacie platky z prs, susene slivky, tenke platky oravskej slaniny, sol, mlete cierne korenie, bujonova kocka.
Na omacku : oriesok masla, 2 lyzice med, 100 ml biele vino.
Morcacie platky prekryjeme foliou a vyklepeme (opatrne, je to krehke maso). Osolime a okorenime. Na pripravene platky nakladieme slaninu a po celej ploche kusky susenych sliviek. Zavinieme a spevnime ich sparatkami. Na panvici rozohrejeme olej a pripravene roladicky polozime spojom nadol na panvicu. Dobre opecieme zo vsetkych stran. Vypek podlejeme horucou vodou, rozdrobime do stavy polovicku bujonovej kocky a pod pokrievkou dusime 30 min, potom otocime zavitky na druhu stranu a dusime dalsich 30 min. Priebezne podlievame. Po hodine zavitky vyberieme, do vypeku dame orech masla, 2 lyzice medu a 100 ml bieleho vina. Prehrejeme a odstavime.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
No toto...vypadá to dobře
s lekavarom som tiez uz robila aha
http://www.toprecepty.sk/recept/2185-bravcova-rola...
no na tej hotovej roladke to vyzera sko lekvar aj som povodne myslela, ze tam je
mia...ja som kupila slivky, ktore su uplne ale fakt uplne makke. mne sa dala ta slivka v rukach uplne roztrhat bez ziadnej tazkosti. Oni boli normalne mokre.
, vyzera to na skvelu pochutku+1 tie slivky netreba predtym namocit troska???
ja som to nejedla....ale pytala som sa jakuba a on hovoril, ze to bolo trosku suche...takze tej slaniny by asi bolo treba viac a mozno taku na kocky nakrajanu. Drzala som sa povodneho receptu. Ja si ale myslim, ze mu to bolo suche kvoli tomu, ze som mala urobenu basmati ryzu a ta je taka sypka, mozno keby boli pecene zemiaky k tomu, tak by nemal ten pocit.
mili, nebolo to suche z tych prs? inac robis mi chute, ale slivky mam v zasobe