Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
plátky bravčového mäsa z karé, plátky anglickej alebo oravskej slaniny, olúpané paradajky, 1,5 dl kuracieho vývaru, zelená paprika, cibuľa, strúčik cesnaku, lyžica paradajkového pretlaku, lyžička mletej červenej papriky, olej, soľ a mleté čierne korenie
Z oboch strán naklepané mäso, osolíme a okoreníme. Na mäso rozložíme plátky anglickej slaniny, zrolujeme a spojíme špáradlami. Rolky z oboch strán opečieme na rozpálenom oleji. Vo výpeku udusíme do sklovita nadrobno nakrájanú cibuľu s cesnakom. Pridáme na kocky nakrájanú papriku a všetko spolu podusíme. Nakoniec pridáme pokrájané paradajky, mletú červenú papriku a paradajkový pretlak. Zalejeme to vývarom, pomiešame a asi 5 minút povaríme. Potom rolky vložíme do omáčky a za občasného miešanie ich dusíme približne 30 minút.
Jedlo podávame s varenými zemiakmi, ryžou alebo cestovinou.
http://dobre-jedlo.blogspot.com/2011/04/bravcove-r...
Autor: rchrenko (René Chrenko) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
+1vyzerá lákavo
to vyzerá dobré a rýchle mňam +