Viac ako  4 000  receptov

Albrechtické kuracie stehná

Albrechtické kuracie stehná
nahoru
Albrechtické kuracie stehná Albrechtické kuracie stehná Albrechtické kuracie stehná
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 60 min + priprava
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2 porcie

Suroviny:

2 kuracie stehna, 150g sampinony, 7 salotiek, maslo, bujonova kocka, 500g sirokych rezancov (fettucciny), sol, koreniaca zmes, viazanicka petrzlenovej vnate.

Postup

Kuracie stehna vykostime, pokvapkame olejom, posolime a rukami votrieme oblubenu koreniacu zmes. Zapekaciu nadobu vytrieme nahrubo maslom ( nemusite rovno vytierat, staci nakrajat maslo po celom dne), rozdrobime bujonovu kocku a polozite nakorenene maso.
Sampinony ocistime umyjeme a naplatkajume. Salotku ocistime a prekrojime na mensie kusy.
Sampinony a salotky vsypeme na kura.
Po povrchu este pohadzeme platky masla a nadobu prikryjeme alobalom.
Dame piect do vyhriatej rury a po cca 45 min, odstranime alobal a vyberieme maso na hubovu zmes. Nezakryte zapekame, pokial nie je koza chrumkava.
Ked je maso hotove ...vyberieme ho z pekaca, povyberame hubovo salotkovu zmes a do vypeku vsypeme uvarene fettucciny. Nakrajame do nich viazanicku petrzlenovej vnate a dobre vymiesame. Hubovu zmes rozdelime ku kazdej porcii.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
6 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Albrechtické kuracie stehná"

autor: vietnamka
vložené: 22. 10. 2011 21:11:16  nahlásiť  reagovať
 

a ja som to dnes varila, a boli hrozne dobre!

autor: BILKOVAI
vložené: 12. 10. 2011 19:09:34  nahlásiť  reagovať
 

krásný receptík a ještě krásnější fotkysmajliksmajliksmajliksmajlik...+1

vložené: 13. 06. 2011 21:36:32  nahlásiť  reagovať
 

alenka111:Akú grilovaciu zmes ste tam dali ,alebo je to tajomstvo.

autor: alenka111
vložené: 19. 05. 2011 11:09:45  nahlásiť  reagovať
 

vybusna... keby sa dalo dam 100 bodov, je to veeeeelmi dobre a chutne a vcera vecer som skoro hlasno "mlaskala" dnes mam zbytok v robote tak uz cakam na cas obeda. Prevelice dobry recept. Dakujem

autor: eva hubova
vložené: 17. 05. 2011 21:51:20  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlika moje oblíbené hřiby k tomusmajliksmajlik+2

autor: vybusna
vložené: 17. 05. 2011 07:55:40  nahlásiť  reagovať
 

petralajtka...aj tento aj tie gazdovske su z dobreho jedla. Ja sa cudujem, ze sa tento tu volal albrechticke, lebo je fakt, ze tam kde su sampiky, alebo ine huby, tak sa vsetko vola bud *polovnicky*, alebo ako to volas ty *horarsky*, alebo nejako podobne. No vidis petralajtka..taky pekny recept mas v zasobe a nevlozila si ho

vložené: 17. 05. 2011 07:46:09  nahlásiť  reagovať
 

vybusna, ja robim tak, ze pouzijem zemiaky a slanimu z Tvojho predchadzajuceho receptu gazdovske kuracie stehna, z tohto receptu cibulku a sampinony, upeciem vsetko naraz a volam to "horarkino kura" davam bod aj tam aj tam smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz