Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 90 min + príprava | |
Počet porcií (kusov): 2 porcie |
600 g bravcove rebierka, trochu oleja.
Na marinadu :
1 lyzicka korenie 5 voni
2 lyzice sojova omacka
1 lyzica ryzovy ocot
1 lyzicka sezamovy olej
1 lyzica med
1 pretlaceny strucik cesnaku
1 lyzicka mlety dumbier
Bravcove rebra umyjeme. Pokrajame ich na jednu, najviac dve kosti a posekame na vhodnu dlzku (10 az 15 cm).
Vsetky suroviny na marinadu vymiesame a potrieme nou rebra. Marinujeme 24 hod. Po tejto dobe, pekacik pofrkame olejom a poukladame maso. Prikryjeme alobalom. Dame do rury vyhriatej na 200 stupnov a pecieme cca hodinu , alobal dame dolu a nechame rebierka dopiect tak, aby bol povrch skaramelizovany.
Podavame s dusenou ryzou a uhorkovym salatom.
korenie 5 voni mozete kupit tu
http://www.tee.sk/tee/eshop/31-1-KORENIE/0/5/545-Z...
ryzovy ocot
http://www.biologika.sk/e-produkt-2005-34-ryzovy-o...
sezamovy olej
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=7095
inspirovala som sa receptom na blogu *na tanieri* a jej autorke dakujem za dovolenie, posuvat ho dalej.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
4 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Yanah: A pre nás nie aj my chceme linky na korenie!
+ áách, to sú krásne vypečené rebierka ... a ďakujem za tie linky na korenie, ocot a olej
Tak to je ale krása+
Tak to by som si dala+
A zase mám hlad+1