Viac ako  4 000  receptov

Kyjevské kotlety

Kyjevské kotlety
nahoru
Kyjevské kotlety Kyjevské kotlety
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1 polovica prs = 1 porcia

Suroviny:

Na ochutene maslo :
2 orechy uplne makkeho masla
vela nasekanej petrzlenovej vnatky
alebo vela nasekaneho kopru
1 vacsi cesnakovy strucik
Na kotlet
vykostene kuracie prso
sol, cerstvo mlete korenie
hladka muka + vajce + struhanka z cerstveho peciva
olej na vyprazenie

Postup

Do uplne makkeho masla zamiesame nasekane zelene bylinky. prelisovany cesnak a velmi zlahka posolime. Z masla vytvorime valcek, zabalime ho do folie a dame do mraznicky. Toto si urobite niekolko hodin pred pripravou kotliet, maslo musi byt zmrznute na kost.

Na kazdej polovici prs sa nam oddeluje taky maly pasik masa. Ten odrezeme a dame bokom. Na kazdom prsicku nechame malu spodnu kridlovu kosticku.

Kuracie prso rozrezeme ako knihu, kost ocistim od sliach, aby bola pekna hladka. Maso pod foliou velmi opatrne rozklepeme do vsetkych stran. Robim to len rukou a na hrubsie casti pouzijem klasicky valok na cesto. Za ziadnu cenu nepouzivajte silu…maso by sa Vam rozpadlo. Pod foliou roztapkame aj tie male pasiky .
Maso zlahka posolime a posypeme cerstvo mletym korenim.
Na rozklepane maso polozim cast ladoveho valceku masla a to este prikryjeme tym roztapkanym kuskom masa. Ako keby sme ho chceli do toho kusocku zabalit.

Maso zavinieme ako roladu, aby nam ta kosticka stale trcala von.
Z peciva od vcera si nasekajte v robote makku struhanku, mozno by to islo aj na normalnom struhadle. Pokial by Vam to malo robit tazkosti, tak pouzite kludne klasicku suchu struhanku, ale s takou cerstvou sa mi to zda take zaujimavejsie.
Rolku obalime v muke, rozslahanych osolenych vajickach a v makkej struhanke.

Ponorime do rozpaleneho tuku a vyprazame do zlata zo vsetkych stran.

Poznámka

Tento, s podrobnym fotopostupom a moje dalsie rcp najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=5286

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Kyjevské kotlety"

autor: Silvia K.
vložené: 10. 06. 2011 13:39:48  nahlásiť  reagovať
 

určite dobrotka smajlik+smajlik

autor: Monika123
vložené: 09. 06. 2011 13:12:43  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 08. 06. 2011 11:46:14  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikvypadá to dobřesmajlik+2

autor: Yanah
vložené: 08. 06. 2011 07:08:11  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik ďalší z tvojich krásnych receptov ... páčia sa mi recepty s príbehom smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz