Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
500g morčacích pŕs (alebo 5-6ks kuracích pŕs)
5PL jemného arašidového masla
100ml sójovej omáčky
3-4 PL olivového oleja
Morčacie prsia nakrájame po celej dĺžke na dlhé pásiky (šírka asi 1-1,5cm). V miske si na jemno rozmiešame arašidové maslo, sójovú omáčku a olej. Potom zmesou poriadne namarinujeme mäso a odložíme na pár hodín do chladničky (najlepšie na celú noc). Na druhý deň mäso vyberieme z chladu a jednotlivé kúsky ponapichujeme do tvaru vlnovky na grilovacie ihly alebo bambusové paličky (tie si ale musíme vopred namočiť na pár minút do vody, lebo inak by nám horeli). Takto pripravené mäso grilujeme nad ohňom asi 5-10 minút z každej strany, alebo pečieme v rúre na teplote cca 180-190ºC.
Podávame buď ešte na paličkách s rôznymi dipmi, alebo dáme mäso z paličiek dole, naplníme ním napr. pittu alebo tortilly a ochutíme salsou, kyslou smotanou a čerstvým šalátikom.
Autor: gurmanka | |
Dátum vloženia: |
5 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
vybusna: Do arasidoveho masla sa pridava pri vyrobe cukor aj sol (ale soli je tam len maly podiel). Inak dokonca aj ked je maslo organicke je sladke, lebo arasidy maju prirodzene nasladlu chut.
arasidove maslo a nasladlu chut? ako je to mozne...ved arasidove maslo, je slane
krásný recept+5
Super! Vyskusaj a daj vediet ako chutilo
No vidíš,to si mala napísať hneď !Ja si tu dva dni lámem hlavu,čo v tom je !
Mňamušky ,zajtra to vyskúšam
Do papriky som dala 2 platky sunky a 1 trojuholnik taveneho syra ;) tiez bola vyborna! Najma ked bol syr este teply, mnam
Čo je tam na fotke vložené v tej paprike,ktorá sa griluje ,dajte recept čím to plníte? Vyzerá to výborne!
Arasidove maslo tomu doda vybornu jemne nasladlu chut - pripravila som to nedavno kamaratom a vsetkym chutilo boli milo prekvapeni z tej kombinacie chuti
+ nádherný recept ... to arašidové maslo so sojovkou môže byť veľmi zaujímavé ... ďakujem za recept, ukladám
ja by som to aj bez toho arašidového masla.aké sú to krásne húseničky,mňam +