Viac ako  4 000  receptov

Grilované morčacie prsia “Satay”

Grilované morčacie prsia “Satay”
hotové mäsko
nahoru
Grilované morčacie prsia “Satay” Grilované morčacie prsia “Satay” Grilované morčacie prsia “Satay”
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso

Suroviny:

500g morčacích pŕs (alebo 5-6ks kuracích pŕs)
5PL jemného arašidového masla
100ml sójovej omáčky
3-4 PL olivového oleja

Postup

Morčacie prsia nakrájame po celej dĺžke na dlhé pásiky (šírka asi 1-1,5cm). V miske si na jemno rozmiešame arašidové maslo, sójovú omáčku a olej. Potom zmesou poriadne namarinujeme mäso a odložíme na pár hodín do chladničky (najlepšie na celú noc). Na druhý deň mäso vyberieme z chladu a jednotlivé kúsky ponapichujeme do tvaru vlnovky na grilovacie ihly alebo bambusové paličky (tie si ale musíme vopred namočiť na pár minút do vody, lebo inak by nám horeli). Takto pripravené mäso grilujeme nad ohňom asi 5-10 minút z každej strany, alebo pečieme v rúre na teplote cca 180-190ºC.
Podávame buď ešte na paličkách s rôznymi dipmi, alebo dáme mäso z paličiek dole, naplníme ním napr. pittu alebo tortilly a ochutíme salsou, kyslou smotanou a čerstvým šalátikom.

Poznámka

http://www.gurman.estranky.sk

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
5 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Grilované morčacie prsia “Satay”"

autor: gurmanka
vložené: 21. 06. 2011 19:26:35  nahlásiť  reagovať
 

vybusna: Do arasidoveho masla sa pridava pri vyrobe cukor aj sol (ale soli je tam len maly podiel). Inak dokonca aj ked je maslo organicke je sladke, lebo arasidy maju prirodzene nasladlu chut. smajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 19. 06. 2011 12:48:50  nahlásiť  reagovať
 

arasidove maslo a nasladlu chut? smajlik ako je to mozne...ved arasidove maslo, je slanesmajlik

autor: eva hubova
vložené: 18. 06. 2011 22:52:52  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikkrásný receptsmajlik+5

autor: gurmanka
vložené: 17. 06. 2011 10:17:54  nahlásiť  reagovať
 

Super! Vyskusaj a daj vediet ako chutilo smajliksmajlik smajlik

autor: Veronika Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 16. 06. 2011 16:58:31  nahlásiť  reagovať
 

No vidíš,to si mala napísať hneď !Ja si tu dva dni lámem hlavu,čo v tom je !smajlik

Mňamušky ,zajtra to vyskúšam

autor: gurmanka
vložené: 16. 06. 2011 10:51:16  nahlásiť  reagovať
 

Do papriky som dala 2 platky sunky a 1 trojuholnik taveneho syra ;) tiez bola vyborna! Najma ked bol syr este teply, mnam smajlik

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 15. 06. 2011 22:29:10  nahlásiť  reagovať
 

Čo je tam na fotke vložené v tej paprike,ktorá sa griluje ,dajte recept čím to plníte? Vyzerá to výborne!

autor: gurmanka
vložené: 15. 06. 2011 10:56:04  nahlásiť  reagovať
 

Arasidove maslo tomu doda vybornu jemne nasladlu chut - pripravila som to nedavno kamaratom a vsetkym chutilo smajliksmajlik boli milo prekvapeni z tej kombinacie chutismajlik

autor: Yanah
vložené: 15. 06. 2011 07:18:22  nahlásiť  reagovať
 

+smajlik nádherný recept ... to arašidové maslo so sojovkou môže byť veľmi zaujímavé ... ďakujem za recept, ukladám smajlik

autor: Silvia K.
vložené: 14. 06. 2011 13:59:42  nahlásiť  reagovať
 

ja by som to aj bez toho arašidového masla.aké sú to krásne húseničkysmajlik,mňam smajliksmajlik+smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a dva a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz