Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 60 min + priprava | |
Počet porcií (kusov): 4 porcie |
Na marinadu : stava z 1 pomaranca, 3 struciky cesnak, 5 lyzic sojova omacka, 1 lyzica olivoveho oleja.
600g kuracie prsia, 200 ml kokosove mlieko, 3 struciky cesnak, 1 stiplava fefornkova papricka, 1 cervena paprika, lyzicka mletej cervenej papriky, lyzicka kurkuma, limetkova stava, sol, olej.
Pripravime si marinadu. Kuracie prsia (nabuduce dam vykostene kuracie stehna) nakrajame na pruzky a vymiesame ich s marinadou. Dame na noc do chladnicky.
Na druhy den vo woku rozohrejeme olej, z marinady vyberieme kuracie kusky a opecieme, pridame nakrajanu feferonku, cervenu papriku nakrajanu na pruzky, posolime, posypeme cervenou mletou paprikou, kurkumou, vlejeme nalev v ktorom sme marinovali a dusime pod pokrievkou. Ked je kura polomakke, vlejeme kokosove mlieko a vsetko spolu dodusime. Na koniec este pretlacime 3 struciky cesnaku. Pomaranc ktory som odstavila bol dost sladky, takze na zaver som do pokrmu vstrekla stavu z limetky.
Inspiraciou mi bol recept na cz topkach, ktory vlozil jurgen.k..
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Vypadá to dobře