Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností |
4 bravčové ľadvinky, 250 g údenej slaniny, 3 menšie cibule, 2 klobásy, olej, kečup, soľ, čierne korenie
Ľadvinky dobre očistíme a nakrájame na kocky, cibuľu a klobásu nakrájame na kolieska, slaninu tiež na kocky. Na ihly striedavo napichujeme kúsok ľadvinky, koliesko klobásy, cibule a slaninku. Na panvici na oleji opražíme šašlíky zo všetkých strán, podlejeme trochou horúceho vývaru alebo vody a asi 10-15 minút prikryté dusíme. Potom šašlíky vyberieme, do výpeku pridáme kečup, osolíme, okoreníme, ak je treba, prilejeme vodu a necháme povariť na omáčku asi 10 minút. Vložíme šašlíky a necháme je prehriať. Ničím nezahusťujeme, len kečupom. Podávame so zemiakmi alebo s chlebom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
jj, presne tak Janka
No jo, šašlik, co jsem myslela, že je to guláš