![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Studená kuchyňa |
1 lístkové cesto, 500 g mletého mäsa, 3 hrste mrazenej Maďarskej zeleniny ( kapia, hrášok, kukurica ), soľ, čierne korenie, 1 vajce, 150 g strúhaného syra
Mleté mäso zmiešame so zeleninou, vajíčkom, syrom, osolíme, okoreníme, prípadne dochutíme korením podľa vlastnej chuti. Cesto rozdelíme na polovice a každú vyvaľkáme na obdĺžnik. Mäsovú zmes rozdelíme na vyvaľkané cestá a záviny zvinieme. Potrieme rozšľahaným vajíčkom ( môžeme posypať sezamom ) a v horúcej rúre upečieme.
Na prípravu opäť používam hotové mleté hydinové mäso Šírava.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.