Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
Karé( sviečkovu), soľ, čierne korenie, červená paprika , cesnak, kečup, čerstvú bazalku( môže byť aj sušená), olej (Bravčová masť)
Mäso si vyklepeme a poriadne potrieme cesnakom. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a opečieme sprudka na oleji. Kúsok opečieme v rúre asi na 20 na 185 stupňoch. Nakoniec potrieme kečupom a posypeme bazalkou. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky alebo zemiaková kaša
Je lepšie keď sa mäso opečie na bravčovej masti ako na oleji mäso je lepšie a zdravšie.
Autor: zuky18 | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
eva hubova: Nemáš zač rado sa stalo
zuky18:dík
eva hubova: ďakujem Vám za tieto fotky a aj za Vašú pochvalu. Ak nabudúce budete dávať zapiecť zo syrom dajte cely plátok a nie strúhaný dosiahnete lepší efekt ale vo vašom podaní je to veľpi pekné najme tie zemiaky v tvare hríbov
Zuky, oběd byl vnučka chtěla ještě posypat sýrem a zapéct, přidávám Ti foto a2