Viac ako  4 000  receptov

Polievka z krvavničiek ako vari Akyna

Polievka z krvavničiek ako vari Akyna
nahoru
Polievka z krvavničiek ako vari Akyna
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Polievky
Čas prípravy Čas prípravy: 25 min
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1velka porcia

Suroviny:

1 krvava jaternicka, 1 mrkva, 1 zemiak, 1 cibula (ja som mala len male jarne, tak som dala tie), sol, 3 struciky cesnak, velka lyzica majoranka, hrncek uvarenych krup, orech bravcovej masti.

Postup

Jaternicku zbavime crievka a prekrojime na niekolko casti. Cibulu ocistime a nakrajame na drobno. Ocistenu mrkvu a zemiak nakrajame na male kusky.
Na rozohriatej masti poprazime cibulu, mrkvu a zemiak a nakoniec pridame aj krvavnicku. Vsetko dobre premiesame, aby sa krvavnicka rozpadla a zalejeme vodou (odhadom cca 600ml)...ja som na tento ucel pouzila vodu, v ktorej som varila krupy + cista voda. Privedieme do varu, vlozime salku uvarenych krup a varime pokial nebudu zemiaky makke.

Na zaver pridame majoranku, podla chuti osolime a prelisujeme cesnak.

Poznámka

Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2740

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
4 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Polievka z krvavničiek ako vari Akyna"

autor: spagetka
vložené: 10. 10. 2011 15:43:45  nahlásiť  reagovať
 

No tak tu už jsem nedělala léta... smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 10. 10. 2011 12:28:58  nahlásiť  reagovať
 

Kubik:no to Ti věřímsmajliksmajlik

autor: Kubik
vložené: 10. 10. 2011 10:53:48  nahlásiť  reagovať
 

Fajna bola, fajna, a teraz na jesen je taka este fajnejsia.

autor: vybusna
vložené: 09. 10. 2011 11:23:17  nahlásiť  reagovať
 

Simona Kucerova: som si prave na teba spomenula, ked som ju varilasmajlik
Niekde si pisala, ze ty si vzdy uvaris cely sacok krupiek naraz a das do mraznicky a potom uz len odoberas, Tak som to presne tak isto urobila a je to genialny napad. Lebo tie krupky fakt strasne dlho varia, kym su hotove. Som premyslala, ci nebude vo vareni chybat ten skrob, co krupy vylucia, tak som to vyriesila tak, ze som ich nepremyla a tak som ich dala do sacku a zamrazila.
Normalne lutujem, ze som to nevlozila ako radu pre zaciatocnikov....nemam to nafotene...Fakticky dobra rada. Ja neviem preco taketo veci nenapadaju aj mnasmajlik

vložené: 09. 10. 2011 10:02:00  nahlásiť  reagovať
 

Mám ráda zabijačkovou polévku,ale takto jsem jí ještě nejedla,určitě vyzkouším bude zase změnasmajliksmajlik+1smajlik

autor: eva hubova
vložené: 08. 10. 2011 16:34:52  nahlásiť  reagovať
 

S tou mrkví a bramborem zajímavé...někdy určitě vyzkoušímsmajlik+1


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel dva a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz