Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 40min | |
Počet porcií (kusov): 4 |
4 kuracie rezne, 1 hrncek kyslej smotany, 3 lyzice olivoveho oleja, 1 lyzice vegety, 1 lyzica sojovej omacky, 1 lyzica plnotucnej horcice, 1 velka cibula, 2 hrnceky cerstvych sampionov, sol, mlete cierne korenie, 6 platkov syra
Kuracie prsia nakrajame na rezance.
Z kyslej smotany, oleja, vegety, soj.omacky vymiesame marinadu, do ktorej dame maso. Nechame v chlade odlezat 24h.
Misu na zapekanie vymastime olejom a dame maso.
Potrieme ich tenkou vrstvou horcice. Na maso navrstvime na kolieska nakrajanu cibulu a na platky nakrajane sampiony. Osolime a okorenime.
Misu vlozime do vyhriatej rury 180C.Po 15 min pecenia maso prelejeme vypekom a na vrch rozlozime platky syra. Zapecieme do zlatista.
Ako prilohu podavame ryzu.
Autor: romina | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
No nechutne
Veronika.Hrozna:ale co by to je ten najmensi to zato ze to je z blizka
Plech,ako pre 10 hladošov!
vyskusam to :)
Tohle jídlo se mi moc líbí - maso zůstane šťavnaté, je dobře ochucené,..... ukládám. Jen u nás bez vegety.
halo:ano zvyskom tej smotany..to len v recepte je napisane ze vypekom neviem preco
halo:
halo:
vypekom? nie zyskom tej smotany? vdaka
robievam nieco podobne z bravcoveho masa....no podobne....podobna je tam kysla smotana...a je to vynikajuce. takze verim, ze toto bude tiez fajnotka