![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zemiakové jedlá |
5 väčších kyslejších jabĺk, štipka cukru, 150 g anglickej slaniny, 1 lyžička kari, 5 väčších zemiakov, soľ, mleté čierne korenie, 100 g tvrdého syra
Jablká narežeme na kúsky, posypeme cukrom a opečieme na polovici slaniny narezanej na kocky. Druhú polovicu slaninY narežeme tiež na kocky a osmažíme s kari, pridáme zemiaky narezané na plátky, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Mäkké zemiaky jemne premiešame s jablkami, rozdelíme na porcie a posypeme syrom.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Tak som vyskúšala.... syr sme nemali, vynechala som... kombináciu karí korenia a jabĺk mám odskúšanú viackrát... a takto je to tiež dobré..
Ako vraví Ivana... bola by to aj fajn príloha k nie veľmi výraznému mäsku... rybe, či hydine na prírodný spôsob..
Kam ty na tie recepty chodíšZase moc zaujímavé a možno by sa to hodilo aj ako príloha,napr.k rybe