Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zemiakové jedlá |
5 väčších kyslejších jabĺk, štipka cukru, 150 g anglickej slaniny, 1 lyžička kari, 5 väčších zemiakov, soľ, mleté čierne korenie, 100 g tvrdého syra
Jablká narežeme na kúsky, posypeme cukrom a opečieme na polovici slaniny narezanej na kocky. Druhú polovicu slaninY narežeme tiež na kocky a osmažíme s kari, pridáme zemiaky narezané na plátky, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Mäkké zemiaky jemne premiešame s jablkami, rozdelíme na porcie a posypeme syrom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Tak som vyskúšala.... syr sme nemali, vynechala som... kombináciu karí korenia a jabĺk mám odskúšanú viackrát... a takto je to tiež dobré..
Ako vraví Ivana... bola by to aj fajn príloha k nie veľmi výraznému mäsku... rybe, či hydine na prírodný spôsob..
Kam ty na tie recepty chodíšZase moc zaujímavé a možno by sa to hodilo aj ako príloha,napr.k rybe