Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hovädzie mäso | |
Čas prípravy: 90 min + príprava | |
Počet porcií (kusov): 3 porcie |
250g plat hovadzieho masa, horcica, sol, mlete korenie, salviovy prasok, rozmarinovy prasok.
Na potretretie rolady pred upecenim :
1 lyzica maslo + lyzicka med
Na palacinky :
100ml sladke mlieko, 1 vajce, 5 1/2 lyzice hladka muka, na hrot lyzicky mlety muskatovy oriesok, sol.
Platy talianskej mortadelly.
Urobime si palacinky. Mlieko a vajce rozslahame, pridame pol lyzicky soli, muskatovy oriesok a vymiesame.
Zacneme pridavat po lyziciach muku...muka je orientacna, pretoze vajcia su roznej velkosti.
Z tohto mnozstva upecieme tri normalne velke palacinky.
Plat masa posolime, okorenime, posypeme susenymi bylinkami a potrieme horcicou.
Na vychladnute palacinky pokladieme mortadelllu a tuho zakrutime..
Na ochuteny plat do stredu polozime palacinky a roladu zatocime, konce uzatvorime a roladu zaviazeme potravinovym motuzikom, alebo silinkonom.
Na panvici hotovu roladu opecieme zo vsetkych stran.
Opecenu roladu osolime a potrime maslovo-medovou natierkou.
Dame piect do pekacika, podlejeme trochou vody. Do panvice po opekani prilejeme par lyzic horucej vody a vlejeme do pekacika k rolade.
Pecieme pod alobalom cca 60 min. Odstranime alobal a dopecieme do zmaknutia.
Na reze rolada vyzera velmi zaujimavo.
tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1589
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
8 kladných ohodnotení | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
to je nápad!
+
nádhera , vyzerá to veľmi lákavo +1
Tak to vypadá moc dobře+2