Viac ako  4 000  receptov

Žemľová plnka s hydinovou pečienkou.

Žemľová plnka s hydinovou pečienkou.
nahoru
Žemľová plnka s hydinovou pečienkou. Žemľová plnka s hydinovou pečienkou. Žemľová plnka s hydinovou pečienkou.
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ostatné

Suroviny:

120g starsie pecivo, 200g hydinova pecienka, 400ml sladke mlieko, 2 vajcia, 1 mala cibula, 2 lyzice maslo, viazanicka petrzlenovej vnate, lyzicka majoranky, sol, struhanka.

Postup

Starsie pecivo nakrajame na tenke platky a kusky.
Cibulu a petrzlenovu vnat nakrajame najemno. Pecienku na male kusky.
Na panvici roztopime maslo a zacneme restovat cibulu.
Zemle namocime do mlieka, premiesame a nechame vsiaknut.
Hned potom zemle vyzmykame a takuto vyzmykanu zmes opecieme na masle spolu s cibulou. Nechame vychladnut.
Vychladnutu zmes prelozime do misy, pridame vajcia, vnat, majoranku a pecienku. Osolime.
Ja som mala zmes mokru a rozpadala sa mi v rukach, tak som prisypala struhanku (asi 4 lyzice...nemerala som to, brala som si struhanku rovno do ruky). Vznikla mi zmes, ktora sa dala vytvarovat do gule.
Pokial sa vam neda urobit, pridajte este struhanku.
V pripade, ze mate naopak zmes suchu, tak pokropte este mliekom.
Z tohto mnozstva som urobila 3 gule vo velkosti pomaranca.
Do pekacika som dala trochu oleja a tekutej ramy a vlozila gule. Okolo som este pohadzala zemiaky a dala piect.
Piekla som kym neboli zemiaky makke.

Poznámka

Podla tohto receptu som robila prvykrat a je to najlepsia plnka, ktoru som jedla.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
8 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Žemľová plnka s hydinovou pečienkou."

autor: Evina (neregistrovaný/á)
vložené: 09. 05. 2012 04:53:39  nahlásiť  reagovať
 

Konečne poriadny recept na plnku smajlik vypadá naozaj báječne smajlik

autor: Patricie
vložené: 15. 11. 2011 18:49:24  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlikVypadá nádherněsmajliksmajlik+

autor: alenka111
vložené: 15. 11. 2011 10:31:23  nahlásiť  reagovať
 

Juuuuj vyzera baječne. smajlik

autor: eva hubova
vložené: 15. 11. 2011 00:39:09  nahlásiť  reagovať
 

Tak to určitě vyzkouším, vypadá to moc dobřesmajliksmajlik

autor: amalia
vložené: 14. 11. 2011 20:53:34  nahlásiť  reagovať
 

Týmto napchávam hydinu na pekáči, mojim chlapom veľmi chutísmajlikBodíksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel tři a tři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz