Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zemiakové jedlá |
zemiaky, bobkové listy, prerastená slanina, kyslé mlieko
Olúpané zemiaky na lyžici nakrájame na plátky tak, aby dole zostali spojené, neprerezané. Do jednej medzery dáme bobkový list ( ak je veľký, stačí malý kúsok ), do ostatných tenšie plátky slaniny, veľkosť podľa zemiaku. Do vymazaného pekáča skladáme zemiaky tesne vedľa seba a dáme do rúry pomaly piecť. Nesolíme ani ničím nekoreníme. Upečené podávame teplé s kyslým alebo acidofilným mliekom, kefírom a pod.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
dobrý nápad+1
krasne vypadaju, musim vyskusat!!!