Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zemiakové jedlá |
zemiaky, bobkové listy, prerastená slanina, kyslé mlieko
Olúpané zemiaky na lyžici nakrájame na plátky tak, aby dole zostali spojené, neprerezané. Do jednej medzery dáme bobkový list ( ak je veľký, stačí malý kúsok ), do ostatných tenšie plátky slaniny, veľkosť podľa zemiaku. Do vymazaného pekáča skladáme zemiaky tesne vedľa seba a dáme do rúry pomaly piecť. Nesolíme ani ničím nekoreníme. Upečené podávame teplé s kyslým alebo acidofilným mliekom, kefírom a pod.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
dobrý nápad+1
krasne vypadaju, musim vyskusat!!!