Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností | |
Počet porcií (kusov): 2 mensie porcie |
300 kuracie srdcia, sol
Na marinadu : 3 struciky cesnak, 1 lyzicka mleta rasca, cerstva feferonka (kazdy podla svojho prahu stiplavosti), 2 lyzice vinny ocot, olej 3 lyzice.
5 plnych lyzic cervenej mexickej omacky
*odkaz na recept v poznamke*
Kuracie srdca ocistime od ostatkov tuku. Cesnak ocistime a naplatkujeme, feferonky naplatkajume.
Pripravime si marinadu do ktorej vlozime srdcia a odlozime do chladnicky do druheho dna.
Na druhy den rozpalime panvicu a vylejeme tam srdcia aj s marinadou, podlejeme troskou horucej vody a dusime pod pokrievkou. Srdcia su maso huzevnate a ja som ich dusila asi 20 min.
Po uduseni srdiecka vyberieme, zlahka osolime a do vypeku pridame 5 lyzic cervenej omacky, dobre premiesame, raz nechame prevriet a podavame s ryzou.
cervena omacka
http://www.toprecepty.sk/recept/3097-zakladna-para...
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Vyzera to dobre idem nato..