Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
1/2 menšej hlávky kelu ( kapusty ), soľ, rasca, 100 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 2 lyžice hladkej múky, mlieko, 300 g v šupke uvarených zemiakov, 1 klobása
Kel nakrájame na rezance a so soľou a rascou povaríme asi 10 minút. Scedíme a vývar zachytíme. Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme a opražíme na nej nakrájanú cibuľu. Prisypeme múku, opražíme do svetla, zalejeme mliekom a vývarom z kapusty v pomere asi 1:1 a povaríme na hustú omáčku. Vložíme do nej kel, na kolieska nakrájané zemiaky a kolieska klobásy. Necháme chvíľu prevariť a podávame .
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.