![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Pre zaciatocnikov |
Množstvo granátových jabĺk závisí od voľného miesta v mrazničke.
Jablká prekrojím, šťavu vytlačím a jadierka vylúpnem do misky. Pozor, šťava vystrekuje a farbí. Naplníme silikónovú formu na malé mafinky a uložíme naplocho do mrazničky, aby šťava nevytiekla. Po zmrazení ich môžeme dať do mikroténových vreciek. Granátové jablká sa dajú využiť do nápojov, sorbetov, zákuskov, ovocných šalátov, ale aj k mäsu.
Z jedného jablka môžeme vytlačiť asi 200 ml šťavy a jadierok.
![]() |
Autor: amalia |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
toto je super nápad,ale u nás to nestíham mraziť +1
Milik, dajú sa jesť a ak si ich urobíš menšie, máš rovno ochutený ľad do koktejlu, určite vymyslíš ďalšie možnosti využitia
Tak jsem včera koukala v Kaufu a Albertu po jablkách, ale marněsnad na ně někdy natrefím...dobrý to nápad
+2
a o tej stave mi hovor, kym som sa to poriadne naucila, tak po kazdom cisteni to u mna vyzeralo ako keby som niekoho zabila...
amalijka...a da sa to po rozmrazeni aj normalne jest?
To zkusím udělat.